Bedruktestrandballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Frisbees bedrukken voor de zomer

Een leuk, zomers geschenk nodig waarmee u ook nog eens sportief overkomt op uw relaties? Laat dan een van deze gave frisbees bedrukken! Kies een mooie kleur die bij uw huisstijl past, waarop we uw frisbees bedrukken. Op die manier creëert u uitstekend promotiemateriaal waar uw relatie heel blij mee zal zijn. Wanneer uw relatie op het strand of op een veldje aan het overgooien is met deze bedrukte frisbees, zal hij altijd aan u herinnerd worden, op een positieve manier natuurlijk!

Gave frisbees bedrukken!

Met zulke gave frisbees met logo heeft uw relatie altijd een leuk, sportief spelletje om mee te nemen tijdens een dagje strand of een picknick. Kiest u voor een klassieke, plastic frisbee? Of toch een opvouwbare, die bijna geen ruimte in de tas inneemt? We hebben het allemaal in huis! Kies er een die bij u past en laat de frisbees bedrukken voor het ultieme resultaat!

Strandartikelen met uw logo

Deze frisbees bedrukken we op verschillende manieren. De drukmethode hangt af van het materiaal en het soort frisbee. Sommige frisbees zijn voorzien van een hoesje, dat u vaak ook kunt laten bedrukken. Welke druktechniek we ook gebruiken, u kunt altijd uitgaan van het beste resultaat. U hoeft alleen uw voorkeuren aan te geven en uw logo of bedrijfsnaam te uploaden. Wij zorgen ervoor dat dit bestand haarscherp wordt aangebracht. Toch op zoek naar andere strandartikelen? Die we hebben we natuurlijk ook! 

Leuke extra’s!

Voordat we uw frisbees bedrukken krijgt u altijd een gratis digitale drukproef voor akkoord. Heeft u akkoord gegeven, dan pas drukken we. U kunt bovendien de hele verzending, die overigens gratis is, op de voet volgen. Voer de unieke code uit uw mail in in ons track & tracesysteem en u weet precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer u het kunt verwachten. Wel zo handig! Wist u bovendien al dat we altijd een leuk cadeautje voor u hebben, wanneer u bij ons bestelt?

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster