Bedruktestrandballen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Strandbal bedrukken? Goedkoop en hoogwaardig!

Is de zomer weer in aantocht en wilt u dat vieren met een promotionele actie? Laat dan eens een strandbal bedrukken! Dit relatiegeschenk zal veel gebruikt worden en de nodige zichtbaarheid genereren op het strand. Dankzij een mooie strandbal met logo komt iedereen in aanraking met uw product of dienst.

Sales verhogen? Geef een strandbal cadeau!

Een strandbal is ook een ideaal cadeau om de sales van uw producten te verhogen. Zo kunt u een strandbal weggeven bij de aankoop van een of meerdere van uw producten of als onderdeel van een spaaractie. En weet u nog niet welke promotieactie u graag wilt houden, vraag dan onze experts eens om advies. Bedrukteballen.nl heeft al 17 jaar ervaring in de promotionele branche en helpt u graag uw doelstellingen te bereiken.

Alle ballen verzamelen!

Bij ons kunt u een strandbal bedrukken in diverse soorten en maten, maar altijd van de hoogste kwaliteit. Wij verkopen op Bedrukteballen.nl alleen topproducten. En aangezien ze het verlengde van uw merk moeten worden, is dat ook niet meer dan logisch. Hoewel kwaliteit bij ons voorop staat, betekent dat niet dat u de hoofdprijs dient te betalen. Zo hanteren wij geen instelkosten voor het drukwerk en zijn ook de verzendkosten voor onze rekening. Zo vindt u bij ons het beste van twee werelden wanneer wij voor u strandballen bedrukken.

Bedrukte strandballen bestellen

Wanneer u de beslissing hebt genomen om strandballen te bedrukken, dan kunt u in bovenstaand overzicht op uw gemak kijken welke strandbal u wilt laten bedrukken. En wilt u wat ondersteuning bij de keuze, dan zijn we per e-mail, chat en telefoon bereikbaar. Vervolgens kunt u de bestelling via de website plaatsen door het aantal strandballen dat u wilt bestellen in te geven en vervolgens uw logo en de gewenste tekst te uploaden. Tenslotte rondt u uw bestelling af en is deze geplaatst.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster